Ramona drukt op de zoemer om over het Valentijnsfeest van Karin te praten

Ramona drukt op de zoemer om over het Valentijnsfeest van Karin te praten

Ramona besluit op de zoemer te drukken, ze wil namelijk wat bespreken met de hele groep. Zodra iedereen zit neemt ze het woord.

Ramona heeft naar eigen zeggen de afgelopen dagen veel verschillende dingen opgevangen over het Valentijnsfeest van Karin. En ik wil graag opheldering omdat er een grote miscommunicatie is ontstaan. Al sinds het begin heeft Karin gezegd dat het haar verjaardag is en daarom zullen de opbrengsten wat haar betreft niet naar de BV gaan, maar naar de minimalisten. Jessie is het hier niet mee eens, dit omdat alle evenement opbrengsten altijd al naar de BV zijn gegaan. Ik vindt dat het risico gedragen wordt door de BV en ben het met Jessie eens. Waar de opbrengst heengaat is mij nooit duidelijk geweest. Victoria vindt het op haar beurt maar vreemd. Er is hier tenslotte meerdere malen over overlegd. Het was voor mij duidelijk dat dit een uit de hand gelopen verjaardag zou zijn. Jacco legt uit dat de insteek van dit evenement is om zoveel mensen te laten komen, maar als er twintig komen is dit ook prima. Het is nu duidelijk, het is prima zegt Bas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Jojanneke at 19:16

  Tjee wat maakt het uit waar dat geld naar toe gaat… Maar Jessie wil alleen maar geld zien.
  Het is een samenleving geen bedrijf zo is Utopia ook niet begonnen.
  Laat Karin lekker beslissen waar het geld heen gaat het is haar feestje..
  Kan niet wachten tot de stemronde en Jessie zien verdwijnen uit Utopia…
  Wanneer komt eigenlijk de nieuwe bewoner(ster)? Misschien kan die Jessie inbinden..
  Zal wel lachen zijn als al het geld wat nu wordt verzameld aan het eind van het jaar naar de Utopia van het jaar verkiezing naar een minimalist gaat…. Dan hebben Jessie, boyd Rob en Billie het na kijken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *