Zijn de opbrengsten van Karin’s Valentijnsfeest voor de ondernemers of minimalisten?

Zijn de opbrengsten van Karin’s Valentijnsfeest voor de ondernemers of minimalisten?

Karin is bezig voor een evenement wat aankomende zaterdag gepland staat, namelijk Karin’s Valentijsfeest. Echter zorgt dit evenement voor flink wat ophef.

Het begon namelijk als een klein en gezellig verjaardagsfeest maar inmiddels is het feest uitgegroeid tot een groot evenement. Dit betekent dat ook Jessie zich er mee bemoeit, want gaat de opbrengst naar de ondernemers of de minimalisten? Hier en daar wordt er door de bewoners over het evenement gesproken. Na een tijdje is Karin klaar met alle geruchten en besluit ze Jessie uit te leggen hoe de vork in de steel zit. Het was gewoon mijn feestje begint ze. Jessie antwoordt dat hij het nooit zo met Jacco heeft besproken en dat het voor hem gewoon een evenement is. Het is een soort kroegtopia en dan moet de opbrengst naar de bv gaan. Karin is het hier niet mee eens volgens haar moet de opbrengst naar de minimalisten. Al gauw verandert het gesprek in een grote ruzie. Heen en weer worden er verwijten gemaakt.  Als er geld verdiend wordt, worden we hebberig merkt Jessie dan op. Deze opmerking schiet bij Karin in het verkeerde keelgat. Wij zijn de reden dat jij een tosti eet benadrukt Jessie. Dan knapt Karin. Wat lul jij, achterlijke idioot dat je rondloopt. Je bent niet goed wijs! roept ze boos terwijl Jessie wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. een gewone lezer at 09:48

    Echte ondernemers in die groep, graaien en graaien. Kunnen ze volgende week weer trots vertellen hoeveel ze netto hebben omgezet.

    Wees nu eens eerlijk Jessie, opperhoofd van de ondernemers en Utopia !!!!!!!!!!!!, het is Karins Valentijnsfeest. Dat het nu wat groter is als verwacht is alleen maar een compliment voor Karin, als minimalist zijnde weet ze zo goed als zeker ook een mooie omzet te genereren.

  2. annelies at 18:36

    als jessie geld ruikt gaat hij over lijken want alles is voor de ondernemers omdat hij wil dat de minimalisten van de ondernemers afhankelijk zijn. het wordt tijd dat hij cursus gaat volgen in communiceren en sociaal gedrag.

  3. tintje at 18:21

    Het hoort bij de minimalisten en niet bij de ondernemers, want het is Karin Valentijn feest. Jessie wilt alleen maar macht en geld, bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *