Romy doet een ondernemers test

Romy doet een ondernemers test

Romy hoort sinds kort bij de ondernemers groep en ze is dan ook druk bezig met haar nieuwe idee. Samen met Cemal wil ze tweedehands kleding gaan verkopen om te beginnen bij spijkerjasjes zoals ze eerder al presenteerde. Omdat Romy nog niet alles weet van het ondernemen krijgt ze veel uitgelegd van de ondernemers. Romy doet ontzettend haar best en luistert aandachtig naar de adviezen van Billy, Jessie en Rob. Samen met Rob kruipt ze vervolgens achter de computer om een ondernemerstest te doen. Jessie wordt hierdoor op een idee gebracht hij wil dat elke ondernemer deze test aflegt. Vervolgens gaat Romy aan de slag met haar ondernemersplan. Ze krijgt van veel ondernemers complimentjes. Leuk dat je zo enthousiast bent merkt Britt op. Maar toch krijgt Romy een tegenslag. Ze had gehoopt vandaag al tweedehands kleding te kunnen inkopen maar nu ze zich meer verdiept in het ondernemen komt ze erachter dat er meer bij komt kijken en dat de inkopen dus nog even op zich laten wachten. Maar Ramona zorgt ervoor dat ze niet opgeeft. Niet opgeven, doorpakken, zegt ze tegen haar. Romy heeft goede moed en gaat vol enthousiasme aan de slag. Knallen voegt ze er enthousiast aan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *