Ramona introduceert ondernemers dag

Ramona introduceert ondernemers dag

Na het centraal van vandaag komen ook de ondernemers bij elkaar voor een vergadering. Sinds kort heeft Romy zich ook aangesloten bij deze groep en samen met Cemal sluit zij vandaag dan ook aan bij de vergadering. Cemal die nog steeds minimalist is, is bij de vergadering aanwezig om samen met Romy te vertellen over hun nieuwe idee. Ramona opent de vergadering en zegt dat dinsdag de dag van de ondernemers is. Er wordt niet van de ondernemers verwacht dat ze elke dinsdag in pak lopen en alleen maar aan het werk zijn, maar een beetje extra aandacht aan het ondernemen zou fijn zijn. Op deze dag zal er ook worden vergaderd voor de rest van de week. De vergaderingen van de rest van de week zullen nog wel door blijven gaan. Daarnaast wil Ramona ook dat de ondernemers gezamenlijk de werkdag afsluiten. Ook heeft ze bedacht om aan het einde van de maand te bespreken hoe de maand is gegaan en beloningen uit te delen. Vervolgens vertellen de ondernemers een voor een waar ze allemaal mee bezig zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. annelies at 14:23

    waar blijft de beloning van de minimalisten die de hele week aan de vloer hebben gewerkt want de ondernemers heb ik niet gezien. hoe zit het met karin de vergoeding zij doet toch met ramona de winkel of gaat alles naar de bv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *