Bas heeft geen zin om de koeien te verzorgen

Bas heeft geen zin om de koeien te verzorgen

Wat gebeurd er momenteel nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Omdat Gina haar plek in het koeienteam heeft afgestaan aan Bas, is het natuurlijk de bedoeling dat hij zijn beloftes nakomt. Alleen lijkt Bas vandaag weinig zin te hebben in de verzorging van de koeien. Bas zegt tegen Gina dat hij vooral geen zin heeft om met Romy te gaan. Maar Gina vindt op haar beurt dat hij zich niet zo aan moet stellen. Beloofd is beloofd benadrukt ze. Wat later mengt ook Romy zich in het gesprek en Bas zegt dat hij vanavond wel mee zal helpen. Maar de koeien voelen wel mijn haat voor jou, Romy grapt hij er nog bij. Wat later zien we Cemal bezig voor een fotoshoot. Hij wordt omgetoverd tot een echte gladiator en met een kostuum en make-up poseert hij vervolgens voor de camera.

Aanstaande zaterdag is Karin jarig, en zij geeft dan een Valentijnsfeest. Jacco, Gina en Bas zijn ondertussen bezig met het uitzoeken van een cadeau voor haar mede bewoner. Ze willen haar graag een kettinkje cadeau doen, maar kieskeurig als ze zijn, komen ze er nog niet echt uit. Sinds de invoering van de Klaagmuur in Utopia, hebben er al een aantal bewoners hun hart gelucht door op de flip over te schrijven. Vandaag schrijven ook Gina en Boyd hun frustraties van zich af. Boyd schrijft dat hij vindt dat het kippenhok stinkt, en Gina zou graag willen dat iedereen wat liever voor elkaar is. Best leuk, zo’n muur voegt Gina eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 23:43

  Als Boyd nu in de loods blijft en niet elke keer naar de koeien stal gaat ruikt hij het ook niets
  Hou de vergaderingen in een van de hokken
  Ze proberen toch de koeien weg te krijgen om Romy in de werk groep te hebben , dat ze minder tijd heeft voor de koeien
  Krijgen ze dan toch hun zin ,en zodra de koeien weg gaan kan Romy ook vertrekken uit de werk groep.
  Let op mijn woorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *