Jessie en Boyd ontvangen de eerste sollicitatie

Jessie en Boyd ontvangen de eerste sollicitatie

Jessie en Boyd publiceerde gisteren een vacature. De twee zijn namelijk op zoek naar een Personal Assistant. En dat werd niet al te goed ontvangen door een aantal bewoners. Dit omdat de twee zich onder andere CEO’s van Utopia BV noemde. Inmiddels hebben ze dat weer verwijderd. Enfin, afgelopen avond kregen ze de eerste sollicitatie binnen naar aanleiding van hun vacature.

Als Jessie achter de computer komt er een mail binnen. Het is een reactie op de eerder geplaatste vacature en vol enthousiasme leest Jessie de mail voor. Een jonge dame laat weten wat haar motivatie is voor de functie. Jessie roept Boyd er al snel bij en de twee beginnen aan een reactie op de mail. Ze besluiten de dame uit te nodigen voor een sollicitatie gesprek. Deze zal vandaag plaatsvinden dus daar komen we vast en zeker op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:25

    Ik zeg een woord….BELACHELIJK!!!!!! Boyd klaagde eergisteren nog, Ik heb niks te doen ,ik verveel me dood. En dan nu wel iemand voor hun laten werken om hen werk uit handen te nemen. Hoe tegenstrijdig!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *