Karin heeft een nieuw gebit

Karin heeft een nieuw gebit

Afgelopen avond was het een gezellige avond. Karin heeft een nieuw gebit en besloot deze vol trots aan Jacco te showen. Ze heeft nu weer een mooie lach. Wat later hadden de bewoners een gezamelijk moment in de loods. Er werd een gezamelijk spel gespeeld. De bewoners nemen plek op stoelen en barkrukken terwijl Gina plaats neemt voor de groep, zij leidt namelijk het spel. Het gaat om een ranking spel. Gina stelt verschillende vragen en de bewoners moeten ranken op volgorde van dertien naar 1. Bij elke vraag neemt Gina een bewoner bij haar om de door hem of haar gemaakte ranking door te nemen. Punten zijn te verdienen als de bewoners dezelfde ranking hebben als de bewoner die naast Gina staat. En dat leverde grappige momenten op. Er werden verschillende vragen gesteld zoals wie het beste te vertrouwen is. Het bleef ook allemaal nog eens gezellig voor de verandering. Wel lijkt het spel erg veel op het tv programma ranking the stars maar dat mag de pret niet drukken. Na het spel is het vrij rustig gebleven in Utopia maar we komen straks weer terug met meer nieuws. Hou de site dus in de gaten of volg ons op Facebook en Twitter als je op de hoogte wilt blijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *