Jessie en Boyd maken zich klaar voor twee sollicitatiegesprekken

Jessie en Boyd maken zich klaar voor twee sollicitatiegesprekken

Een nieuwe dag is weer aangebroken. Dus tijd voor nieuw nieuws uit Utopia! Jessie trekt deze morgen zijn nette kleren aan en dat betekent dat er iets staat te gebeuren. Niet veel later vertelt de hij aan Cemal en Romy dat het vandaag de grote dag is. Vandaag hebben we twee sollicitaties legt hij verder uit. Vervolgens loopt de hij samen met Boyd naar buiten. De heren bespreken wat zij de sollicitanten gaan vragen en Jessie laat al snel weten dat hij technische vragen niet belangrijk vindt. Het belangrijkste is dat het klikt benadrukt hij. De werkzaamheden zijn geen rocket science voegt hij eraan toe. Verder heeft hij al een aantal perfecte vragen bedacht om de kandidaten te toetsen, maar hier wil hij nog niets over loslaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *