Gina heeft Utopia definitief verlaten

Gina heeft Utopia definitief verlaten

Gina kondigde enige tijd geleden aan dat het na bijna twee jaar wonen in Utopia het haar tijd is om te gaan. Na het “afscheidsfeest” van afgelopen avond en nu een nieuwe dag is aangebroken is het tijd om de mini samenleving definitief te verlaten.

Vlak voor haar vertrek drukt Gina voor de laatste keer drukt de zoemer, maar alle bewoners staan al om haar heen. Ze spreekt de bewoners nog één keer toe. Ik wil nog zo veel zeggen, maar kan alleen nog maar brabbelen stamelt ze. Cemal staat ook klaar met een papiertje in zijn handen. Hij heeft een abc’tje voorbereid en leest deze aan haar voor. Victoria komt naast Gina staan en slaat een arm om haar heen. Gina glimlacht. Gracieus, gevoelig, gul en gebakjes begint Cemal en leest haar hele naam vervolgens op. Een luid applaus volgt en Gina geeft Cemal een knuffel. Dan is het moment om naar de poort te lopen.  Ik heb traantjes in mijn ogen en mijn hart gaat tekeer! zegt de bijna oud Utopia bewoonster. Samen met Victoria, Romy en Britt loopt ze voor de groep uit, gevolgd door de andere bewoners die helpen met het verplaatsen van haar spullen. Zullen we snel knuffelen? zegt Gina vervolgens met een trillende stem. Eén voor één geven alle bewoners haar een uitgebreide knuffel. Een aantal bewoners houden het niet droog bij het afscheid. Als laatste is Victoria aan de beurt. Ook zij is erg emotioneel, waardoor nu ook Gina het niet meer droog houdt. Ze zeggen van elkaar te houden en geven elkaar een kus. Dan is het tijd om echt te gaan. De poort gaat open en Gina stapt naar buiten. Dank jullie wel roept ze de groep nog na. Gina, die op dit moment de langstzittende Utopiaan ooit is, heeft de loods verlaten. Haar avontuur is ten einde en gaat de buitenwereld in. Waar ze opgewacht wordt door een aantal oud bewoners zoals Mark en Wim. Succes in de buitenwereld Gina!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. margriet at 12:08

    Succes zal ze wel nodig hebben. Want er is geen mens of wat dan ook die haar nog serieus nemen.En voorlopig kan ze denk ik maar beter binnen haar eigen huisje en hekje blijven. Dit meer uit zelf bescherming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *