Een terugblik op carnaval in Utopia met Roy Donders en Patty Brard

Een terugblik op carnaval in Utopia met Roy Donders en Patty Brard

Gisteren was er een leuk evenement in Utopia, namelijk carnaval. Met twee BN-ers namelijk Roy Donders en Patty Brard. Zij kwamen met een flink aantal bezoekers alvast carnaval vieren. En min of meer ook de laatste avond van Gina. Want zij gaat vandaag Utopia verlaten waar we vast en zeker nog op terug zullen komen. Ben je benieuwd hoe het er afgelopen avond aan toe ging? We hebben een filmpje toegevoegd zodat je een deel terug kunt kijken.

Verder kun je stemmen op de drie potentiële bewoners die vandaag bekend zijn gemaakt, René, Jaimy en Ko. Ze hebben zich in dit bericht aan je voorgesteld, maar hoe werkt het stemmen ook alweer? Stemmen doe je gemakkelijk op de website van Utopia. Hier ga je naar het inwonersoverzicht, dat je vindt via het menu bovenaan de website. Je klikt dan op ‘INWONERS’. Hier aangekomen kun jij aangeven wie van de drie kandidaten volgens jou naar Utopia moet. Je kunt ook stemmen vanuit de Utopia app, via je smartphone of tablet. Dit doe je gemakkelijk via de app  van Utopia. In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *