Kevin is bang dat een aantal bewoners onterechte stemmen krijgen

Kevin is bang dat een aantal bewoners onterechte stemmen krijgen

Afgelopen avond spraken een aantal bewoners over de stemronde die vandaag op het programma staat. Zo hadden Kevin en Britt het er ook over.

Het wordt een hele interessante stemming morgen begint Kevin het gesprek met zijn mede bewoner. Voor Britt is het de eerste keer dat ze een stemronde meemaakt, maar ze laat weten dat ze zich geen zorgen maakt. Kevin op zijn beurt wel. Ik zou het heel jammer vinden maar als het mijn tijd is, is het mijn tijd. Maar ik hoop het niet voegt hij eraan toe. De twee praten nog even door en zijn het erover eens dat sommige bewoners die hard werken niet altijd goed gezien wordt. Daarom denkt Kevin ook dat Cemal en Jacco en hijzelf onterecht stemmen gaan krijgen. Britt is dan weer op haar beurt bang dat een deel van de ondernemers groep samen gaat stemmen. Dan heeft iemand meteen veel stemmen, en dat is niet eerlijk gaat ze verder.Ook vreest ze voor Kevin maar denkt dat Karin ook niet veilig is. Zal het een spannende stemronde worden? We komen er snel op terug! Over een paar uur weten we meer…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *