Vanmiddag is de stemronde in Utopia

Vanmiddag is de stemronde in Utopia

Een nieuwe dag is begonnen, een spannende dag want vandaag staat de stemronde op het programma. Inmiddels kun je niet meer nomineren, de lijnen zijn gesloten. Omstreeks 12:00 uur zullen de bewoners bij elkaar komen voor de stemronde. En de spanning is redelijk te snijden…

De meeste bewoners zijn al vroeg wakker.  Jessie en Kevin beginnen de dag achter de computer. Jessie laat hem weten dat hij nieuwsgierig is en erg benieuwd is welke twee potentiële bewoners er binnen zullen komen. In de gym zijn Cemal, Jeroen en Rob hard aan het sporten. Wat later krijgt Rob zijn post waar hij zich op stort. De vrouwelijke bewoners zijn alvast bezig met het optutten voor de spiegel. Romy laat Billy weten dat ze erg zenuwachtig is. Nog wat later zoeken Boyd en Jessie elkaar op. Ze bespreken hun tactiek voor de nominaties. Jij gooit de stift naar mij, dan vang ik hem op en zet ik zes strepen zegt Jessie. Ook de andere bewoners bereiden zich voor op een spannende dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *