Billy verklaart weer de liefde aan Jessie

Billy verklaart weer de liefde aan Jessie

Afgelopen avond was het rustig in Utopia. De meestw bewoners zaten gezellig op de banken. Jeroen speelde wat muziek met René zijn gitaar en ondertussen klimt Billy over de tafel richting Jessie. Vervolgens valt ze hem in zijn armen. De twee knuffelen elkaar vervolgrns en op de achtergrond klinkt nog steeds het gepingel van Jeroen. I love you zegt de Billy dan nadat ze Jessie een kusje in zijn nek heeft gegeven. Jessie weet niet zo goed hoe hij moet reageren. De twee kijken elkaar diep in de ogen maar op dat moment draait Jessie zijn hoofd weer weg. Niet veel later zegt Jessie dat hij wil roken maar Billy is daar niet blij mee. Dat kan echt niet, Jessie voegt ze eraan toe. Maar Jessie neemt toch de benen en vertelt dat hij straks wel weer naast Billy komt zitten. Hoe zal dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 18:02

    Wat een een ongeleid projectiel is die Biily toch. Ze zet zichzelf weer lekker voor schut zo. Er valt bij haar geen eer meer te behalen. Volgens mij is ze mislukt voor de rest van haar leven.

  2. Else at 16:22

    Ze zet inderdaad zichzelf weer te kijk en….laat Jessie zich mee sleuren of is hij nu bestand hiertegen?
    We hadden het al gezegd he. En gezien. Zij houdt het nog minder vol dan Jessie. Ze maakt het hem moeilijk en hun positie onmogelijk steeds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *