Kevin is nerveus voor het dans evenement wat vanavond plaats zal vinden

Kevin is nerveus voor het dans evenement wat vanavond plaats zal vinden

Een nieuwe dag is weer begonnen en vanavond staat het dans evenement van Kevin op het programma. De laatste voorbereidingen voor Dance with me worden dan ook getroffen. Zo werd er een korte vergadering gehouden om de planning door te nemen. Kevin neemt het woord en vertelt de groep dat hij onwijs veel zin heeft in vanavond maar het ook wel erg spannend vind. Ik wil graag dat de groep om 12:00 uur met z’n allen de handen uit de mouwen steken. Vervolgens leest hij zijn zelf gemaakte planning voor en volgens hem moet binnen een uur alles gedaan kunnen worden. In de middag zal de generale repetitie plaatsvinden en om 19:00 uur gaat het evenement van start. Zal het een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *