De ondernemers hebben vandaag kort vergaderd

De ondernemers hebben vandaag kort vergaderd

De ondernemers hebben nog een korte vergadering gehad vlak nadat het dans evenement van vanavond doorgenomen is. Hier lees je alle besproken punten terug.

Jessie begint de vergadering met de financiën. De ondernemers zitten momenteel op 13.464,55 euro winst deze maand. Verder vertelt Jessie dat gisteren de eerste slechte dag was deze maand. Ramona antwoordt dat ze het vervelend vindt dat ze niet haar hele kledingcollectie op de webshop kan zetten. Hier besluiten de ondernemers wat aan te gaan veranderen door een betere webshop te laten bouwen. Tijdens de vergadering hangt er een lacherige en gezellige sfeer. Er worden veel grapjes en opmerkingen gemaakt. Billy laat weten dat ze het graag serieus wil houden maar na een paar pogingen sluiten de ondernemers de vergadering af te ronden. Iedereen heeft het druk en wil aan de slag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *