Karin spreekt haar onvrede over haar zakgeld uit

Karin spreekt haar onvrede over haar zakgeld uit

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Als Jessie achter de computer zit vraagt Jacco hoe het met zijn zakgeld zit. Jessie vertelt dat hij deze maand recht had op 175 euro maar omdat hij de maand in de min begon is hier nog maar een klein bedrag van over. Daarom biedt Jessie hem aan om geld te lenen. Wat later vraagt ook Karin om opheldering van haar zakgeld. Ook zij vindt het bedrag erg laag. Jessie legt haar ook uit hoe hij op het bedrag is gekomen. Karin vindt het op haar beurt dat ze er keihard voor gewerkt heeft en hiervoor wel erg lage vergoeding krijgt. Ik vind het jammer dat ik aan het eten met Karin niks overhoudt. Ik vind het eigenlijk niet kloppen benadrukt ze. Jessie adviseert haar dat ze dan moet kijken of ze wil overstappen naar de ondernemers maar dit is niet wat Karin wil.  Je kan niet het beste van beide kanten nemen aldus Jessie. Karin probeert vervolgens uit te leggen dat het haar niet zozeer om het geld gaat, maar ze vindt wel dat het eerlijk moet blijven en in verhouding moet zijn. Denk erover na en kom met een voorstel geeft Jessie haar nog mee. Karin laat op haar beurt weten dat ze gewoon kwijt wilde hoe zij erover denkt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *