Ramona probeert Karin ervan te overtuigen dat ze naar de ondernemers moet overstappen

Ramona probeert Karin ervan te overtuigen dat ze naar de ondernemers moet overstappen

Na het gesprek tussen Karin en Jessie over het te lage zakgeld besluit de oudste bewoonster van Utopia met Ramona te praten. Ze besluit haar twijfels met haar mede bewoner te delen.

Karin legt nogmaals haar frustraties nogmaals uit. Ramona begrijpt het wel en denkt dat het voor haar misschien beter is om naar de ondernemersgroep over te stappen. Ik denk dat het voor jou niet veel verschil maakt, je bent toch altijd bezig. Dan kan je er beter geld voor krijgen voegt Ramona eraan toe. Karin antwoordt dat ze het hier niet mee eens is en benadrukt dat ze niet veel geld hoeft te verdienen. Maar het lijkt mij wel fijn om af en toe wat voor mijzelf te kunnen kopen. Denk er maar goed over na, maar ik denk dat het voor jou heel goed is gaat Ramona verder. Karin luistert aandachtig en staart een beetje voor zich uit. Zal ze de overstap wellicht toch nog maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 10:57

    Nee hoor Kaatje, blijf jij maar lekker waar je nu zit.Ramona is uit op eigen belang,jij moet gewoon Kaatje blijven zo als je nu bent . Ik vind je een toppertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *