Dance with me was een groots succes!

Dance with me was een groots succes!

Afgelopen avond vond het evenement Dance with me plaats. En het bleek een groots succes, ondanks het feit dat Kevin gisteren zo zenuwachtig was. Maar hij was niet de enige die zenuwachtig was, ook Romy had er last van. Er stonden een aantal dansen op het programma waar zij ook een deel van uit maakte. Maar uiteindelijk kwam alles goed. Wanneer de eerste gasten binnenlopen is Ramona aan het draaien als DJ en niet lang daarna volgt de openingsdans. Romy, Karin en Ramona vergezellen Kevin op de dansvloer. Daarna komt Victoria op om samen met Kevin de dans af te maken. Het publiek is enthousiast en geniet van hun drankje, die onder andere Jacco voor hen kan inschenken achter de bar. Bas heeft inmiddels plaatsgenomen achter de DJ booth. Later vanavond gaf onder andere Solution Dance Center nog een optreden geven en uiteraard laten dans duo Kevin en Ramona, na lang oefenen, hun kunsten zien. De bewoners en gasten hebben een top avond gehad. Mochten we nog video’s van dit evenement tegen komen zullen we deze in dit bericht plaatsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *