Romy maakt zich zorgen omdat Cemal weer omging met een andere vrouw

Romy maakt zich zorgen omdat Cemal weer omging met een andere vrouw

Dance with me was zoals we omschreven een groots succes. En terwijl dit evenement nog aan de gang was maakte Romy zich nogal zorgen.

Terwijl iedereen lekker aan het feesten was viel Romy namelijk iets op. Cemal trekt ook hier weer naar andere vrouwen toe maar in dit geval is het één vrouw. En dat zit haar niet lekker. En dat besprak ze met Bas. Er zijn zoveel mensen waarmee je kan praten, waarom zoek je dan elkaar steeds op vraagt ze zich af. Het valt ook andere bewoners op voegt ze eraan toe. Bas adviseert haar om dit ook tegen Cemal te zeggen. Hij zal dat toch wel begrijpen? Romy denkt echter dat dit niet het geval zal zijn. Hij wordt dan boos en zegt dat ik jaloers ben legt ze verder uit. Het is gewoon vervelend, het blijft zich maar herhalen. Ik zou willen dat hij iets meer rekening met mij houdt. Bas vindt op zijn beurt dat ze Cemal op de man af moet vragen waarom hij dit gedrag vertoond, maar Romy weet dat nog niet zo zeker.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *