Romy lucht haar hart bij Billy en Ramona

Romy lucht haar hart bij Billy en Ramona

We schreven net al over Romy die zich nogal zorgen maakt over Cemal. En dan met name over het gedrag wat hij vertoond. Hij ging weer om met één vrouw. En dat werd uiteraard nog even verder besproken want ze gaat het gesprek met Ramona en Billy aan.

Romy heeft namelijk gezien dat Cemal met andere vrouwen heeft gedanst en dit gaat haar te ver.  Ze dacht dat ze eindelijk een jongen had gevonden die om haar gaf maar ze gelooft er niet meer in. Ik ben geen jaloers k*twijf begint ze huilend tegen Billy. Billy troost haar en ook Ramona komt er bij zitten. Iedere keer zoeken Cemal en een trouwe Utopia bezoekster elkaar op en dit doet haar verdriet. Maar ook danste hij volgens Romy te intiem met andere vrouwen en ze is het nu zat. Cemal is gewoon 20 jaar en een flirt probeert Ramona haar gerust te stellen. De vraag is alleen of jij dit accepteert of niet voegt ze eraan toe. Ik wil nu van jullie weten of jullie dit in mijn situatie hadden geaccepteerd? vraagt Romy vervolgens aan haar twee mede bewoners. Ramona antwoordt dat ze elkaar kapot maken, terwijl ze zoveel andere mooie dingen in Utopia kunnen doen. En adviseert haar dat ze maar lekker moet komen logeren bij de twee… Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 19:58

  Romy is onzeker, en daarom is ze jaloers
  AL zegt ze van niet .Cemal is echt verder niets van plan,dan alleen maar een dansje. Romy moet ook maar eens iets liever zijn voor hem.

 2. Else at 19:49

  Romy is wel erg jaloers. Alsof hij bezit van haar is, zo claimt ze Cemal. Daar moet hij toch gek van worden! Hij mag niet naar andere vrouwen kijken en er ook niet mee dansen. Hij moet aan haar leiband lopen van haar, zij bepaalt, zit hem op de huid. Dat verdient hij niet!
  Ze hebben het al zo vaak uit gemaakt! ALLEBEI MOETEN ZE DAAR BIJ BLIJVEN!

 3. Marja at 10:47

  Op een dansavond dans je toch niet alleen met je vriendin. Romy zit alleen maar met argusogen te kijken wat Cemal doet. En Cemal heeft een leuke avond maar achteraf altijd dat jaloerse gezeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *