Ramona betrapt toen ze eten uit de candy shop pakte

Ramona betrapt toen ze eten uit de candy shop pakte

Toen Jessie, Jacco en Jeroen naar buiten keken en Ramona de Candy shop in zagen gaan trokken ze al snel hun conclusies. Ramona was toch aan de lijn? Wat gaat ze doen? Tot de verbazing van de heren kwam ze naar buiten met een halve worst en een zak snoep. We moeten haar helpen riepen ze. Toen Ramona de Candy shop weer uitkwam, werd ze dan ook gelijk aangevallen door de Jessie die de achtervolging inzette. Eenmaal binnen werd ze gevangen en vast gehouden door Jessie, Jacco en Jeroen terwijl Boyd en Bas de zak snoep uit haar handen probeerde te trekken. In alle hectiek  sneuvelde de zak snoep en de worst was ook voor de helft verdwenen. Wat later vertelde Ramona wat ze ging doen in de Candy shop. Romy had het namelijk zwaar door al het gedoe met Cemal en daarom ging ik voor haar wat lekkers halen uit de Candy shop. Ik had allang gezien dat ik in de gaten werd gehouden. Voor de grap pakte ik dus een worst en nam deze ook mee. En de helft van de worst heb ik achter gelaten in de Candy voegt ze eraan toe. En dat blijkt te kloppen want vanmorgen liep bas de Candy shop in en vond de andere helft terug. Met de andere helft van de worst liep hij naar Ramona in de badkamer om haar het goede nieuws te vertellen. Ze is onschuldig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Else at 19:54

  Zodra ze weer thuis is en er geen ogen en oren zijn om haar te helpen, zie ik het helemaal mis gaan, en zal ze weer aan komen. Wat zonde toch! Discipline Ramona! Anders lukt het niet. Dát moet je nu innerlijk verwerven tijdens je tijd in Utopia!
  Zoals je nu bent, staat je zoveel mooier dan hoe je binnen kwam.
  Veel succes! Volhouden en emotie eten leren bedwingen!

 2. Frans at 18:45

  Als ze hIer niet mag vreten,dan doet ze het thuis wel weer.jammer voor al die moeite die er gedaan is.nu bijna 50 kilo eraf,maar straks er 70 kilo erbij.want dat gaat gebeuren,want ze heeft geen motivatie om iets vol te houden.

 3. yasmin at 18:21

  Ze eet wel degelijk stiekem. Maar weet heel goed dat ze in de gaten wordt gehouden. Ze heeft stiekem kunnen snoepen en een goede smoes bedacht. Laat haar lekker vreten als ze dat wil

 4. Jans at 16:16

  Waar bemoeien ze zich mee? als eet ze zich rond! nu was het niet een voor haar zelf maar geeft ze verkeerde voorbeeld aan Romy snoepen? los het probleem niet maar je krijg er een bij Ramona toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *