Het drama tussen Romy en Cemal duurt voort

Het drama tussen Romy en Cemal duurt voort

Afgelopen avond tijdens Dance with me ontstond er weer een relatieprobleem rondom Cemal en Romy. Romy vond het niet leuk om te zien dat hij met andere vrouwen aan het dansen was, volgens haar iets te intiem. Ze uitte haar verdriet toen bij Ramona en Billy. En dit drama ging op deze nieuwe dag gewoon nog even door.

Zo werd Cemal gevraagd hoe hij geslapen heeft. Ik heb nu overal geslapen in Utopia grapt hij. Cemal denkt wel dat het nu echt klaar is met Romy. Ik kijk het voorlopig even een aantal dagen aan. Het is even k*t nu voegt hij eraan toe. Wat later vindt Billy een verdrietige Romy op de bank. Ze gaat naast haar zitten en probeert haar te troosten. Waarom ben je verdrietig vraagt ze. Romy haalt haar schouders op. Ik weet even niet wat ik moet doen voegt ze eraan toe. Billy adviseert Romy om na te denken wat ze nu echt wil. Dezelfde issue herhaalt zich telkens weer, voornamelijk als er een evenement is.  Beter gelukkig alleen, dan ongelukkig samen benadrukt ze. Romy zegt dat ze nu met haar ziel onder haar arm loopt. Doemdenken ben ik goed in. Mijn gedachten gaan heel erg heen en weer en ik heb  last van stemmingswisselingen vandaag. Ik weet niet zo goed wat ik voel en wat ik moet doen. Ik ben kapot. Het vervolg lees je zo in een nieuw nieuwsbericht. Maar positief zal het niet zijn…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *