Ramona geeft Cemal advies over zijn relatie met Romy

Ramona geeft Cemal advies over zijn relatie met Romy

Nog maar een berichtje over Cemal en Romy, want vandaag is dat een hot item. Afgelopen avond heeft Cemal  met een bezoekster gedanst en dat is iets wat Romy niet leuk vindt. Volgens Romy ging het er te intiem aan toe en daarom hebben de twee nu relatieproblemen. Romy heeft vandaag weer haar hart gelucht bij verschillende bewoners en nu vraagt Ramona aan Cemal hoe hij zicht eigenlijk voelt.

Ik ben gewoon oké laat Cemal weten. Maar ik weet niet of het nog wel goed gaat komen tussen mij en Romy. Dit omdat ik niet samen kan zijn met iemand die extreem jaloers is. Maar ik heb gisteren wel fouten gemaakt voegt hij eraan toe. Vindt jij dat zelf of vindt jij dat alleen omdat Romy dat heeft gezegd vraagt Ramona. Cemal antwoordt dat hij het ervaren heeft als gewoon dansen. Met elk vrouwelijk contact voel ik gewoon haar ogen in mijn rug gaat hij verder. Het gaat zelfs zo ver dat ik mij nu al zorgen maakt over een fotoshoot die ik binnenkort  met een meisje heb. Het is jouw leven. Als zij met jou gaat dan moet ze dat accepteren en haar eigen ding doen. Of het is klaar adviseert Ramona hem. Ook beweert ze dat jaloezie al sinds het begin van hun relatie een probleem is en ik ben het zat dat er keer op keer weer problemen zijn na een evenement. Jullie moeten nu echt een knoop doorhakken en als jullie ervoor kiezen om verder te gaan dan moeten er duidelijke compromissen worden gesloten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *