Boyd vraagt zich af of een vegan levensstijl wel zin heeft

Boyd vraagt zich af of een vegan levensstijl wel zin heeft

Jessie gaat sinds kort als veganist door het leven, met onder andere als doel om af te kunnen vallen. Boyd had hier afgelopen avond zo zijn vraagtekens over. Hij vraagt zich af of het eten van alleen plantaardige producten wel helpt. Om hier achter te komen wil hij ook Cemal betrekken in het experiment. Cemal die ook graag wat kilootjes kwijt wil is wel geïnteresseerd. Jij eet vlees, Jessie eet planten legt Boyd uit. En wil weten hoeveel een vleeseter en hoeveel een planteneter in twee weken kan afvallen. Boyd stelt daarom voor om een lijst op te hangen en het vetpercentage van beide heren te meten.  Of Jessie meedoet is nog niet duidelijk. Maar hij ziet het niet echt zitten om mee te doen aan een wedstrijd omtrent zijn veganistische dieet, aangezien hij ook al een weddenschap heeft lopen of hij de vegan levensstijl wel een maand lang vol kan houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *