Kevin en Boyd ontvangen deze zonnige dag post

Kevin en Boyd ontvangen deze zonnige dag post

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken en deze morgen is er weer van alles gebeurd. Na het lezen van deze samenvatting ben je weer helemaal op de hoogte.

Jessie en Kevin zijn als eerste wakker. Niet veel later ontwaakt Rob ook. Nadat Jessie het een en ander achter de computer heeft gedaan is het voor hem tijd om Billy en Ramona wakker te maken. Nu kan ik jullie allebei in één keer wakker maken, het is een droom die uitkomt grapt hij. Wat later zijn ook de andere bewoners wakker. Rob, Jeroen, Ramona, Cemal en Jacco gaan richting de sportschool. Het vijftal begint te dag sportend waarin Rob de leiding neemt. Onderweg naar de gym vertelt Rob aan Jeroen dat hij vandaag niet bij het centraal aanwezig zal zijn. Deze zonnige dag begint erg goed voor Boyd en Kevin. De heren ontvangen hun post en vol vreugde beginnen ze allebei aan hun eigen stapel brieven. Kevin deelt zijn post met Romy en Victoria, Boyd houdt zijn post voor zichzelf. Als Billy bij hem komt zitten vraagt ze of de foto’s mag zien die bij zijn post zitten, dit vind hij prima en samen lachen ze om oude foto’s van Boyd. Wat zal deze dag nog meer brengen? We komen snel weer terug met meer nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *