De fundering van het penthouse van Boyd is gestort

De fundering van het penthouse van Boyd is gestort

Tijd om weer iets over Utopia te schrijven. Het is immers alweer even geleden dat er een nieuwsbericht verschenen is. Het is vandaag vrij rustig in de mini samenleving. Dit heeft onder andere met het mooie weer te maken. Gelukkig is er wel wat gebeurd wat we in deze samenvatting voor je omschrijven.

Zo is de fundering van het penthouse van Boyd gestort en ook de voortuin van het atelier wordt voorzien van een betonnen vloer. Verder hebben de bewoners lekker buiten gegeten, gezamelijk. Iedereen geniet van het overheerlijke weer. Demi en Fay richten zich op het maken van hun bijzondere kettingen. En Cemal leefde zich uit toen er een bezoeker langs kwam. Een auto moest grondig gewassen worden. Verder werd er her en der gewerkt achter de computer en Kevin en Karin zagen we in de tuin werken. Dat was het wel zo’n beetje, kortom weinig spanning en sensatie. Wie weet gebeurd dat vanavond nog en anders is er morgen weer een nieuwe dag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *