De speurtocht naar het gouden ei

De speurtocht naar het gouden ei

Over drie weken is het pas Pasen maar de bewoners hebben al naar eieren gezocht. Vannacht hebben Billy en Kevin deze stiekem verstopt en tijdens het centraal maakt Kevin bekend dat de bewoners deze mogen zoeken. En er kunnen ook nog eens prijzen mee worden verdiend. De eieren die zijn verstopt hebben drie verschillende kleuren die gelijk staan aan een nog onbekend aantal punten. Daarnaast is er ook nog een gouden ei in het spel. Het merendeel van de groep reageert enthousaist en kan niet wachten om het terrein af te speuren.
Na een korte pauze melden de deelnemers zich voor de loods en Billy herhaalt de regels nog een keer. De paaseieren liggen verstopt ter hoogte van Baas Beach en Vogel village en na het startsein gaan de bewoners op zoek. Het ene na het andere gekleurde ei wordt gevonden en plotseling springt Ramona met haar kleren aan in het zwembad. Ze duikt naar de bodem en niet veel later komt ze met het gouden ei naar boven. Na Ramona haar bommetje duurt het niet lang voordat de rest van de eieren ook gevonden is. De groep verzamelt zich wederem voor de loods en Kevin maakt de puntentelling bekend. Het paarse ei 1, het gele ei 3 en het rode ei 5 punten. Hierdoor komt Fay op de eerste plek te staan met een totaal van 107 punten. Vervolgens onthult Kevin de inhoud van het gouden ei, Ramona krijgt vijftien bonuspunten. Dit verandert echter niets aan de puntentelling en dit betekent dat Fay wint en dat Ramona voor niets een nat pak heeft gehaald. Dan onthult Billy wat de prijs is. Het is een paasei met je eigen naam erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *