Jacco is helemaal klaar met de vier grootverdieners in Utopia

Jacco is helemaal klaar met de vier grootverdieners in Utopia

We schreven er gisteren al kort even over in een samenvatting. Jacco had namelijk nogal wat irritaties waar we in dit bericht nog even verder op ingaan.

Jacco heeft namelijk een gesprek opgevangen tussen Boyd, Billy, Jessie en Ramona. Zij verdienen het meeste geld en bespreken waar ze hun geld aan uit kunnen geven. Maar ook over de werkmentaliteit van de andere bewoners. Volgens het groepje wordt er door sommigen te weinig verdient en te veel uit gegeven. Jacco bespreekt dit wat later dan ook met Bas. Hij laat zijn mede bewoner weten dat hij er niet tegen kan dat de vier vinden dat wat zij verdienen door andere bewoners uitgegeven wordt.  Ze zitten gewoon mensen af te kraken voegt hij eraan toe. Ook Karin krijgt het verhaal snel te horen van Jacco en die is net zo beledigd als hijzelf. Moet je kijken wat ze allemaal kopen, ik loop met één paar schoenen snauwt hij geïrriteerd. Karin is het hier helemaal mee eens. De twee zijn erover eens dat ze stank voor dank krijgen. Ze werken allebei hard maar krijgen hier weinig voor terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. yasmin at 12:00

    Jacco je hebt gelijk. Stelletje geldwolven zijn het. Ze ruimen nooit wat op doen fysiek geen hard werk. Maar omdat ze slapend rijk worden voelen ze zich meer waard. En jessie vertrouw ik voor geen meter. Die stopt meer in zijn zak dan hij verdient. Waarom omdat niemand het kan controleren. Hij doet de financiën.

  2. anneke at 11:39

    Groot gelijk Jacco , de groot verdieners denken echt dat ze alles kunnen.
    Wie zorgt er dat het schoon gemaakt wordt wie heeft de vloer gelegen.
    Hebben ze hun geld betaald voor het leggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *