Fay wil talkshow Utopia Inside voortzetten

Fay wil talkshow Utopia Inside voortzetten

Wat gebeurd er momenteel in Utopia? We hebben een samenvatting gemaakt van deze zonnige zondag zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Zo wil Fay aan de slag met Utopia Inside. De talkshow vanuit Utopia die verzonnen is door oud bewoner Gert-Jan. Toen hij vertrok nam Do dit over en nu wil nieuweling Fay dit oppakken. Daarom trok ze over het Utopia terrein om leuke momentjes met de inwoners te filmen. Wel zegt ze er zelf over dat haar vlogs totaal anders gaan worden dan Utopia Inside was.

Verder zitten Jacco en Bas samen in de zon voor de caravan. Jacco bespreekt wat hij heeft gehoord, namelijk dat de ondernemers vinden dat de minimalisten al het geld opmaken. Hij irriteert zich aan deze uitspraak omdat de ondernemers zelf geld uitgeven aan nutteloze zaken zoals een golfsimulator, terwijl de zelf BV niet genoeg geld heeft. Bas vindt op zijn beurt dat de ondernemers zelf de structuur op deze manier verpesten. Nog wat later zijn Jacco en Karin druk bezig met het plantsoentje. Ook met Karin bespreekt Jacco zijn ergernissen. Ook Karin is het er mee eens. De twee werken hun frustraties eruit en begraven deze in het zand van het plantsoentje. Ramona heeft een confidence boost en besluit in de hottub te gaan. In haar bikini paradeert ze trots door de loods. Kijk die billen roept Billy enthousiast. En dat was het wel weer. Zodra er meer dingen gebeuren komen we er uiteraard op terug. Hou de site dus in de gaten voor het laatste Utopia nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 15:55

    Vreselijk die ondernemers, wat een stelletje zelf ingenomen kwalletjes zijn het toch. Als die ooit buiten de poort komen worden ze nooit meer serieus genomen.

  2. Else at 11:44

    Wát een opmerking van ”de ondernemers” over de minimalisten: de minimalisten maken al hun geld op! De minimalisten hebben ook veel minder geld met zijn allen te besteden, én kopen geen nutteloze, luxe dure produkten, zoals een golfsimulator, dure horloges, armbanden, enz.!
    Hoe durven ze zo te oordelen ipv. ruimhartig te delen en geven. Dát zou een vorm van een Utopiaanse samenleving zijn. Ipv. dat geklaag en kopen van luxe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *