Heeft Jeroen een liefdesverklaring voor Fay geschreven?

Heeft Jeroen een liefdesverklaring voor Fay geschreven?

Gisteren vond Jacco toevallig een briefje in Fay’s bed, waarin Jeroen zijn liefde aan de nieuwe bewoonster Fay verklaarde:

“Lieve Fay,

Vanaf het moment dat je binnen kwam lopen door de poort, wist ik het zeker: dit is de vrouw van mijn dromen. Mijn gedachtes stromen over als ik lig te slapen en ik ben blij dat je inwoner bent geworden. Laat de tijd het leren en we zien wel waar het schip strandt. In ieder geval weet je wel dat er vanuit mijn kant gevoelens zijn.

Dikke kus, Jeroen”

In de ochtend gaat het nieuws over de brief als een lopend vuurtje en iedereen is nieuwsgierig wie achter deze actie zit. Jeroen Laat weten dat hij niets te maken heeft met deze plotselinge liefdesverklaring en volgens hem wijst alles erop dat Jacco hierachter zit. Maar wie het nou gedaan heeft maakt Fay eigenlijk niets uit, ze kan er alleen maar hard om lachen. En heeft geen gevoelens voor Jeroen. Zo liet ze afgelopen avond al aan Jessie en Demi weten. Ze vind het eerlijk gezegd meer ongemakkelijk en vervelend… Zou Jacco achter deze actie zitten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *