René heeft geen boodschappen besteld

René heeft geen boodschappen besteld

En nog maar een berichtje over de boodschappen. De laatste tijd is dit een hot item in Utopia. René is nu verantwoordelijk voor het doen van de boodschappen maar dit heeft hij gisteren niet gedaan.

Jessie vraagt dan ook waarom René geen boodschappen besteld heeft. René laat weten dat hij dit expres niet gedaan heeft, maar Jessie gelooft dit niet. Hij denkt dat het gewoon vergeten is. Ook Jacco is verbaasd en uit zijn frustratie bij de andere bewoners. Hij benadrukt hen dat hem dit nog nooit is overkomen toen hij de boodschappen nog deed. Wat later vraagt René welke dingen er dan missen. Jessie herhaalt nog maar een keer dat er juist helemaal geen boodschappen zijn gedaan. René vindt dit op zijn beurt onzin en vraagt of Jessie even mee naar de keuken wil lopen. Ik heb een hele koelkast vol man benadrukt hij. Jessie sjokt achter zijn mede bewoner aan op en kijkt met hem mee. René wijst verschillende bakjes en verpakkingen aan om te laten zien dat er genoeg eten voor Jessie is maar de Jessie zegt dat er nog veertien andere bewoners zijn. Zo is er geen eten voor de avonden. Hierin moet René hem gelijk geven en zegt dat dat inderdaad nog besteld moet worden. Victoria is nieuwsgierig en vraagt zich af waarom René geen boodschappen heeft gedaan. Nogmaals herhaalt hij dat dit met opzet is gedaan. Hij wil af van drie keer in de week bestellen. Toch moet hij nu wel overleggen met degene die dit weekend op het kookrooster staan, zodat er de komende dagen genoeg te eten is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 13:59

    ha ha, looser die René volgens mij is ie niet zo slim. En weet hij helemaal niet hoe ie dat moet doen .ik zou zeggen gewoon vragen. Ze helpen je wel ,want ze willen allemaal eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *