Vandaag staat er weer een nieuwe uitdaging voor de Utopia spelen op het programma

Vandaag staat er weer een nieuwe uitdaging voor de Utopia spelen op het programma

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. Het is vandaag vrijdag en dat betekend dat er weer een ronde van de Utopia Spelen op het programma staat.  Jessie, René, Billy en Cemal hebben zich geplaatst voor de halve finale. En vandaag krijgen de bewoners weer een kans om ook een plekje te bemachtigen.  Bas en Rob de organisatoren van de Utopia Spelen, bespreken deze ochtend de aankomende challenge. Bas vertelt Rob dat hij dit keer iets heeft georganiseerd dat wat minder voorbereiding kost. Dit omdat de voorbereidingen vorige week erg veel tijd in beslag hebben genomen. De twee praten nog door over de aankomende opdracht, waar de overig bewoners nog geen weet van hebben. Pas tussen 12:00 uur en 13:00 uur vanmiddag zullen zij horen wat hen te wachten staat.

Rob gaat wat later het gesprek met Kevin aan. En Rob verzekert hem dat hij deze week zeker weer kans maakt. Dit wordt geen spel waarvan je denkt wat een ellende… voegt hij er lachend aan toe. Ik denk echt dat jij, met je fanatisme, misschien wel gaat winnen vandaag. We zullen zien, ik ben benieuwd reageert Kevin rustig terwijl zijn gezicht verklapt dat hij overduidelijk zin heeft in de uitdaging.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *