René wil de boodschappen niet meer doen

René wil de boodschappen niet meer doen

Jessie er René hebben buiten een goed gesprek. Daar geeft  René aan dat hij morgen graag even met Jessie wil zitten om de financiën te bespreken. Want ik zeg heel eerlijk, ik wil de boodschappen niet doen deze week voegt hij eraan toe. Het stoort hem dat er voor flinke bedragen aan boodschappen wordt besteld en hier regelmatig gezeik over is. Ik hou wel alles bij benadrukt hij. Ik ben namelijk niet van plan het boodschappen probleem zomaar los te laten. Jessie is op zijn beurt benieuwd hoe het verder met zijn mede bewoner gaat. René antwoordt dat hij een rotdag heeft en zich nogal stoort aan alle commotie rondom Romy. Jessie begrijpt dat wel en laat weten dat hij zich ook regelmatig aan zijn mede bewoners irriteert. Daarna komt het vertrek van Victoria nog ter sprake. Beiden vinden het jammer dat ze weggaat en ook maakt René zich zorgen over de bar. Want wie gaat deze taak van Victoria overnemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jans at 08:22

    dit had ik al zien komen Rene het niet zou volhouden wel commentaar leveren op Karin , ook erg benieuwd de bar gaat gaat werken of bete Niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *