Een aantal leuke weetjes over Utopia

Een aantal leuke weetjes over Utopia

We beginnen de dag met wat leuke weetjes over Utopia. Sommige dingen zul je misschien al weten maar ach, een leuk iets om de dag mee te beginnen.

 • Karin zat gisteren precies 1 jaar in Utopia!
  De bewoners worden met 106 camera’s en 60 microfoons gevolgd.
  Utopia is tot op de dag van vandaag ongeveer 28.000 uur live op internet te zien geweest.
  Afgelopen jaar keken er dagelijks gemiddeld 720.000 kijkers naar de tv-uitzending van Utopia.
 • Er zijn in Utopia twaalf liefdessetjes ontstaan. Het bekendste stel is Ruud en Billy.
 • Per jaar gaan er in Utopia zo’n 700 broden doorheen, iets meer dan twee per dag.
 • De best bekeken uitzending was op 16 maart 2016 met 857.000 kijkers.
 • In totaal zijn er de afgelopen drie jaar 89 bewoners van Utopia geweest, inclusief de potentiële bewoners, die er vier dagen hebben gewoond.
 • De langstzittende bewoner is Bas. Hij zit al bijna 24 maanden in Utopia. Gina zat er 22 maanden maar leeft inmiddels in de buitenwereld.

Ook zijn er een aantal BN’ers in de mini samenleving geweest. Wat is hun ervaring met Utopia? Sbs6.nl vroeg het hen.

Thomas Berge heeft het over een tatoeage in Utopia laten zetten. Ik vind het leuk dat ik later tegen mijn kind kan zeggen: deze tatoeage heb ik in Utopia laten zetten. Dat maakt ‘m voor mij heel speciaal. Het is extra leuk als je zelf op het terrein bent geweest, want dan weet je ook echt hoe het er aan toegaat. Overal zie je camera’s die met je meebewegen, wat best raar is. Ik heb ook een rondleiding achter de schermen gehad, waar altijd zo’n mannetje of 70 zit. Elk detail wordt gemonitord, dat is zo bijzonder om te zien!

Roy Donders vond het er zo leuk, dat hij niet meer naar huis wilde. Om iedereen te ontmoeten, te weten hoe het eruitziet etc.. Een Utopia-groupie zou ik mezelf niet willen noemen, maar mijn vriend Marvin en ik hebben vanaf dag één nog nooit een aflevering gemist! We hebben een Utopia-paspoort en vinden het stiekem jammer dat we de afleveringen niet vooruit kunnen kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *