Hoe verliep de eerste dag van potentiële bewoners Beau en Romy?

Hoe verliep de eerste dag van potentiële bewoners Beau en Romy?

Gisteren kwamen Beau en Romy Utopia in als de twee nieuwe potentiële bewoners. Hoe is hun eerste dag verlopen in de mini samenleving? Je leest het in dit bericht terug.

Na de kennismaking met alle bewoners zijn ze hun eigen gang gegaan en proberen ze hun plekje te vinden in de groep. De potentiële bewoners doen alles wat de bewoners ook doe, mee vergaderen in een centraal. En daarna hielpen ze mee in het huishouden. Nieuweling Romy vindt al snel aansluiting bij Kevin. Hij heeft deze ochtend les gehad voor Dance With Me 2 en omdat Ramona ziek is, besluit Romy hem te helpen. Ze voelt zich overduidelijk op haar plek. Samen met Kevin danst ze erop los en het lijkt alsof ze nooit anders heeft gedaan.

Beau heeft ergens anders een gesprek met Cemal over de huidige structuur. In het centraal heeft Cemal aangegeven dat hij de sfeer in de groep de laatste tijd slecht vindt, en samen met de nieuweling bespreekt hij hoe het anders zou kunnen. Maar de twee potentiële bewoners trekken ook met elkaar op. Want ondanks dat ze elkaars concurrenten zijn, schept hun situatie wel een band. Op de schommelbank in het zonnetje bespreken ze hun eerste ervaringen. De eerste 24 uur in Utopia zijn natuurlijk erg overweldigend, maar zowel Beau als Romy is erg positief.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *