René ventileert met Rob en René over de financiële crisis

René ventileert met Rob en René over de financiële crisis

Tijdens het centraal van vandaag werd duidelijk dat Utopia BV richting een financiële afgrond op gaat. René vindt dit op zijn beurt maar vreemd. Er is nu nog maar vierduizend euro in kas, terwijl er vier maanden geleden nog zeventienduizend euro reserve was. René besluit bij Rob en Jeroen even te ventileren over dit voorval.

Boyd en Jessie hebben geopperd om een actieweek te organiseren om geld te verdienen en zij worden nu weer gezien als de redders in nood. René noemt het schauspielerei en vindt dat de twee pas echt ballen hebben als zij al hun verdiende geld weer de bv in pompen. Nu staat er een peperdure golfsimulator in de loods waar niemand iets aan heeft. Ik ben echt boos man hij eraan toe.  Ook vertelt hij dat er heel veel geld is besteed aan allerlei luxe goederen, maar dat hijzelf en vele andere bewoners vrijwel niets hebben uitgegeven. Volgens hem zijn het altijd dezelfde die nutteloze dingen aanschaffen en nu staat de bv er ineens slecht voor. Ik ben er helemaal klaar mee en wil verandering. Ik ga strijdend ten onder en ze kunnen echt mijn bolle reet likken zegt hij doelend op Jessie, Boyd en Billy. Verder laat hij weten erg veel moeite met Billy te hebben. Ze zegt dat ze hard werkt maar dat valt wel mee…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 15:21

  Jessie is gewoon een oplichter hier in Utopia , in de buiten wereld was meneer Belasting
  hem meteen in ze nekvel gegrepen ,Jessie ga lekker naar Huis en hou de eer aan je zelf
  want de belastingdienst zal ook wel een deze dagen langs komen waar al je geld is gebleven.

 2. ikkem at 17:07

  Rob heeft hen aan de macht geholpen. Wat doet Rob voor de utopia? Helemaal niets behalve sporten.
  Waar is Rob z’n utopia oplossing? Jammer voor Jeroen, hij liet zich zelf beïnvloeden met gebakken lucht.

 3. mar at 16:13

  inderdaad die twee gladjakkers jessie en boyd hebben allemaal dure spullen gekocht
  want daar hadden zij voor gewerkt werd er geopperd ik heb nog nooit zo een stelletje huigelaars als die twee mee gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *