De golfsimulator van Jessie en Boyd is gearriveerd in Utopia

De golfsimulator van Jessie en Boyd is gearriveerd in Utopia

We gaan nog even terug naar een gebeurtenis voordat potentiële bewoners Romy en Beau Utopia betraden. Vandaag is het namelijk een leuke dag voor Jessie en Boyd.

Eerder werd al duidelijk dat de heren graag een golfsimulator wilde en deze is vandaag geleverd. Ondanks dat het dure apparaat voor veel discussie heeft gezorgd. Als de simulator het terrein op komt wordt Boyd helemaal enthousiast. Ik voel me net zo’n klein kind met sinterklaas zegt hij blij. Ook Jessie is enthousiast en blij dat het eindelijk zover is. Eerder vandaag heeft hij zijn golfclubs al lopen poetsen. In de hoek van de woonkamer hebben de mannen al ruimte vrij gemaakt, zodat de monteurs op hun gemak het apparaat kunnen installeren. Maar hoe blij Boyd en Jessie ook zijn is Jacco er iets minder enthousiast over. Het installeren van de simulator kost duidelijk veel tijd en hij maakt zich zorgen dat het uit elkaar halen van het apparaat een onmogelijke taak is. Toch zal dit over een week wel moeten, aangezien de loods omgetoverd wordt voor het concert van Jacco.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Else at 16:28

  Dit klopt helemaal niet!
  Hoe wordt dit betaald?!
  Als niet iedereen het erover eens is, dan mag het niet door gaan. Gelijke monniken, gelijke kappen!
  Het bedrag van deze investering had eerst in de algemene kas gedaan moeten worden en dán moet er hoofdelijk over gestemd worden, ja of nee, en alle andere voorwaarden besproken worden.
  Jessie en Boyd hebben niet meer rechten, ondanks dat zij meer geld verdienden. (en nu hebben ze zichzelf eigenhandig vakantie en pensioen toegeschreven. Waar lijkt dat op!?
  Blijft het apparaat hier als Jessie naar huis gaat? Dat mag niet met wie dan ook mee, hoort bij de inventaris/boedel van de BV Utopia. Of het moet verkocht worden en een gelijk deel betaald aan iedereen die NU in Utopia zit.

 2. Margriet at 14:24

  Hadden ze niet beter kunnen wachten tot na het stemmen. Of is dit het teken dat het al beslist is. Dat Gladde Jessy blijft. Heel erg vreemd weer.

 3. anneke at 12:23

  Hebben de twee dit zelf betaald of is dit uit de B.V.
  En als ze er niet mee eens waren waarom dan niet meeste stemmen tellen.
  En dan eerlijk en niet denken ik ben bang voor Jessie en Boyd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *