Beau en Romy zijn de potentiële bewoners!

Beau en Romy zijn de potentiële bewoners!

En toen kwamen er twee nieuwe potentiële bewoners Utopia binnen. Al snel wordt duidelijk dat Daisy is afgevallen en Beau en Romy de komende dagen in de mini samenleving mogen vertoeven. Zodra ze in de loods aangekomen zijn worden ze hartelijk ontvangen door de bewoners en is het tijd voor de voorstelronde.

Romy neemt als eerste het woord en vertelt over haar werk. In Utopia wil ze graag evenementen en festivals organiseren. Maar aangezien ze anorexia heeft gehad wil ze hier ook aandacht aan geven. Verder zou ze graag met sport, gezondheid en het organiseren van festivals aan de gang gaan. Daarna doet Beau haar verhaal. Ze is net terug van een reis naar Thailand en vond het tijd voor een nieuw avontuur. Ze beschrijft zich als behulpzaam en zorgzaam en werkt graag. In Utopia wil ze een bikini contest organiseren en ook een escape room opzetten.Beau kan niet tegen negativiteit. Ze wil overal wel iets leuks van maken. Na deze vragen wil Jacco nog iets zeggen. Hij richt zich tot de twee nieuwelingen en vertelt over Jacco in concert. Hij wil hun testen en geeft een opdracht aan ze mee beiden moeten ze een nummer instuderen en een optreden geven aan de bewoners vanavond. Enthousiast accepteren Beau en Romy deze gekke opdracht. En daarna is het uiteraard tijd voor een rondleiding. Succes Romy en Beau!

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Else at 16:30

  Inderdaad, weer dezelfde soort typetjes…
  en veel geschreeuw en weinig wol? weinig inhoud? uiterlijk vertoon? Hoop het niet!
  Een bikini contest. Laat me niet lachen…wat een inhoud!

 2. Zomaar een lezer at 11:41

  Opnieuw enthousiaste kandidaat-deelnemers met evenzoveel plannen.

  Ik ben benieuwd wat er uiteindelijk van terechtkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *