Vandaag arriveren twee potentiële bewoners in Utopia!

Vandaag arriveren twee potentiële bewoners in Utopia!

Je kunt niet meer stemmen op de potentiële bewoners Daisy, Romy en Beau. De twee die de meeste stemmen hebben gekregen van de Utopia fans zullen vandaag de mini samenleving betreden. Uiteraard komen we daar nog uitgebreid op terug. Wie maakt er volgens jou de meeste kans?

Verder zal Jacco een eigen concert geven. Dit zal op 29 april gebeuren van 19:00 tot 22:00 uur. Tijdens het concert zal Jacco verschillende nummers ten gehore brengen. Hij zal nummers uit zijn eigen repertoire zingen, maar ook bekende nummers van Nederlands grootste zangers komen natuurlijk aan bod. Zoals René Froger, Gerard Joling en Marco Borsato.  Uiteraard is er die avond ook de mogelijkheid om een hapje en een drankje te bestellen en kennis te maken met jouw favoriete Utopianen. Kaartjes voor dit evenement kosten €15,- en kun je hier bestellen. Wat zal er deze dag nog meer gebeuren? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *