Volgens Romy staat de groep aan de kant van Jessie

Volgens Romy staat de groep aan de kant van Jessie

Afgelopen avond vond er nog een gesprek plaats over de stemronde van gisteren. Jessie is één van de genomineerden en hij vindt dat niet terecht. Hij besloot dit met Romy te bespreken.

Hij vertelt aan Romy dat hij zijn leven allang heeft gebeterd. Om zo niet meer op de bank te komen. Het voelt onterecht, omdat ik niet op de bank zit omdat ik het verdien. Ik zit op de bank omdat drie mensen de pik op me hebben legt hij verder uit. Doelend op Rob, Jeroen en René. Ik heb deze keer zelfs meer negatieve stemmen gehad dan bij de vorige stemronde. En bij de vorige stemronde had ik juist wel allemaal streken uitgehaald. Hoe kan dat nou? Ik heb mij voorbeeldig gedragen. Romy is het met Jessie eens en adviseert hem om zich geen zorgen te maken. Ze denkt namelijk dat anderen wel inzien dat Jessie een mooi mens is en dat hij daarom niet naar huis zal worden gestuurd. De enige bewoners die hem stemmen hebben gegeven zitten immers ook allemaal op de bank. De rest van de groep staat aan Jessie zijn kant volgens Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Else at 16:17

  Jessie spreekt zelf uit dat hij zijn leven gebeterd heeft ” met als doel niet op de bank te komen!”
  En hij denkt dat iedereen dat dan nu vergeten is? We hebben toch gezien wat hij doet, hoe hij in elkaar zit? En dan nu schijnheilig zijn van ”ik doe toch niks verkeerd?” Wat zielig en kinderachtig.
  Hij wilde alleen zijn eigen hachje redden nu.
  Ieder mens mag een nieuwe kans, maar hoe écht is hij?!
  En geroddel zoals Rob, René en Jeroen hebben gedaan, heeft Jessie ook gedaan met Boyd, Billy en anderen! Bahbah! wat een zootje.

  Degenen die nu op de bank zitten, dat verwachtte ik al, eerlijk gezegd. En ik denk dat Jessie blijft.

 2. Jans at 11:56

  waar bemoeid Romy zich mee? hij heeft de hele boel bedonderd en gooi steeds met geld zou een verbetering zijn hij vertekt en wanneer het Romy niet aanstaat gaat zij ook maar na huis

 3. Pip at 09:58

  Tuurlijk Jessie. En mensen die objectief kijken zien zullen door zn rotstreken heen hebben gezien dat hij meestal goede bedoelingen heeft. De 3 rotte appels maakten er een zootje van en hoe kunnen die dan nog het vertrouwen terug winnen van de rest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *