Ramona wil de vriendschap met Bas niet verliezen

Ramona wil de vriendschap met Bas niet verliezen

Demi en Fay hebben bij Bas geslapen. Ramona voelde zich hierdoor nogal gekwetst door. Wat later werd duidelijk waarom omdat ze namelijk gevoelens heeft voor hem. Tijdens de stemronde van gisteren liet ze dit ook aan Bas weten. Afgelopen avond besloot Ramona het gesprek met Bas aan te gaan.

Bas geeft al snel toe dat hij en Ramona elkaar de laatste tijd niet meer zo vaak spreken als voorheen, maar toch vraagt hij zich af waarom Ramona niet eerder naar hem toe is gekomen om te praten. Ramona antwoordt dat ze normaal gesproken heel open is, maar wanneer het om haar dierbaren gaat dan ben ik erg gesloten. Het is voor mij een grote stap om tegen jou over mijn gevoel te praten. Ik voel me toch gepasseerd voegt ze eraan toe. Bas reageert dat zij juist afstand heeft genomen. En dan ga ik inderdaad met andere mensen om legt hij verder uit. Ramona laat weten dat ze zich vervangbaar voelde en wilde daarom je niet tot last zijn. Bas benadrukt dat hun vriendschap uniek is. Dat zou ik nooit met iemand anders hebben benadrukt hij. Er is iets waardoor jij je gepasseerd voelt terwijl dat helemaal niet nodig is voegt hij er aan toe. Het gesprek gaat nog even door en Ramona geeft toe dat ze misschien een tikkeltje jaloers is. Maar dit komt volgens haar doordat ze niet zomaar iemand in haar hart sluit en ze is bang om diegene kwijt te raken. De twee sluiten hun gesprek af met een stevige knuffel. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:15

  Bas heeft meer aandacht aan de tweeling.
  En dat ziet Ramona, waarom spreekt ze Bas net aan , hij heeft toch al eens gezegd niets voor haar te voelen.
  Maar hij is Do al heel snel vergeten ,en nog wel met twee meiden te bed , en heb het idee dat de tweeling het wel leuk vinden om met hem samen te slapen.
  En aan elkaar leggen te aaien.

 2. Margriet at 10:31

  Ramona, wat ben jij ontzettend egoistisch. En wat gedraag je als een kleine verwende kleuter. Accepteer maar gewoon dat het niet anders is. Leef en laten leven.

 3. Zomaar een lezer at 09:09

  Wat is Ramona weer zielig en bescheiden. Maar niet heus. Ze is gewoon stikjaloers ondanks dat Bas geen relatie met haar wil maar vriendschap.
  Echte vrienden gunnen het een ander als die leuke dingen doet of meemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *