Wordt Ramona in de steek gelaten door Romy en Billy?

Wordt Ramona in de steek gelaten door Romy en Billy?

Romy en Beau zijn de potentiële bewoners. Voordat de twee binnen kwamen werd er gesproken over de slaapplek die de twee nieuwelingen nodig hebben. Daarom besloten Kevin en Romy een bed naar de vide te slepen. Zodat één potentiële bewoner daar zou kunnen slapen. Ondertussen biedt Billy haar bed aan Romy aan, zodat zij ook een slaapplek heeft. Maar dit aanbod slaat ze gelijk af. Ik snap niet helemaal waarom zegt Romy met een vragende blik op haar gezicht.Billy laat weten dat het aanbod gewoon lief bedoeld was. Dit omdat ze geen slaapplek heeft. Ik kan gewoon bij Jessie slapen. Wat doe je nou raar, ik bedoel het gewoon goed vervolgd ze verbaasd. Romy antwoordt dat ze er gebruik van zal maken als ze wil, maar voor nu is ze van plan om bij Cemal te slapen. Al snel wordt duidelijk waarom Romy zo reageerde op het aanbod, want buiten uit ze haar frustratie bij Kevin. Ze hoeft niet dit aan te bieden, zodat ze zelf een vrijbrief heeft om weg te gaan legt Romy hem uit.Volgens haar bedoelde Billy ermee dat ze wil dat Romy in de DivaVilla gaat slapen. Zodat zij gewoon bij Jessie kan en Ramona op die manier niet alleen is. Zou Ramona vannacht alleen moeten slapen? Wordt ze nu in de steek gelaten door de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *