De eerste reacties na de komst van Romy en Beau

De eerste reacties na de komst van Romy en Beau

De twee potentiële bewoners Romy en Beau zijn inmiddels al even in Utopia. De eerste indrukken zijn er ook al en dat lees je in dit bericht terug.

Zo bespreken Jeroen en René op de vide hun voorkeur. Maar ook hun kans om in Utopia te blijven gezien het feit dat ze genomineerd zijn. De twee mannen denken erover dat Beau een betere keuze is. Ze krijgen gewoon een goed gevoel bij haar. Rob hoort het gesprek en sluit zich helemaal bij zijn mede bewoners aan. Ze is zelfstandigheid, leeftijd en intelligentie voegt hij eraan toe.

Kevin bespreekt elders met Demi en Fay over de nieuwelingen. Kevin vindt beide dames en de verschillen tussen hun hartstikke interessant. Hij is blij dat ze op de vide slapen en wil ze graag beter leren kennen. Wat later schuift Billy bij het gesprek aan. Zij en Demi en  Fay zijn het erover eens dat Beau iets rustiger is en dat de groep dit nodig heeft. Maar Billy drukt de tweeling op het hart dat er in de vier dagen nog alles kan gebeuren en ze voor nu voor allebei de potentiële bewoners open moeten staan.

Ramona en vaste bewoner Romy (die zich nu maar Reums noemt) vinden tot nu toe allebei de potentiële bewoners erg leuk. Reums haar voorkeur gaat nu uit naar Romy. Ramona heeft op haar beurt nog geen idee. Ik voel met allebei een klik voegt ze eraan toe. Twee uiterste van elkaar, maar ze passen wel allebei in de groep benadrukt ze. Maar ik ben hartstikke blij en denkt dat ze vier leuke dagen met hun gaan hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *