Bas en Jeroen strijden om Beau

Bas en Jeroen strijden om Beau

Afgelopen avond werd koningsdag nog gevierd in Utopia. Het ging er gezellig aan toe met de nodige drank en Beau kreeg veel aandacht…

Ze kreeg veel aandacht van Bas en Jeroen. De twee lopen veel achter haar aan tijdens het feestje. Er wordt flink geflirt. Aan het eind van de avond gaat Beau naar de vide en Jeroen volgt haar naar boven. De twee zijn samen aan het kletsen als Bas het gesprek onderbreekt en vraagt of hij Beau moet instoppen. Beau knikt. Jeroen verlaat vervolgens de vide. Beneden vertelt hij vervolgens aan Jessie en Boyd dat hij zich schuldig voelt. Heb je iemand vermoord? grapt Jessie. Nee, voor Bas of zo antwoordt Jeroen. Ik heb het idee dat ik tussen Bas en Beau in sta. Jessie antwoordt dat iedereen volwassen genoeg is om zijn eigen keuzes te maken. Het drietal vervolgt hun gesprek op de bank. Jeroen vindt het tegenvallen wat Bas doet. En zegt dat Beau vanavond toenadering zocht bij hem. De twee hebben zelfs samen staan schuren op de dansvloer. Jullie zitten allebei achter haar aan en zouden allebei geen nee zeggen aldus Boyd met een grijns op zijn gezicht. Jeroen ontkracht dit en benadrukt niet achter haar aan te zitten. Wel geeft Jeroen toe haar erg leuk te vinden. Jullie vinden haar allebei leuk, maar proberen allebei een andere tactiek voegt Jessie toe. Het lijkt erop dat de strijd om Beau is begonnen. Maar wie zal haar hart veroveren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:13

  Jeroen zag de tweeling ook wel zitten , de meiden zaten hem op te hitsen en dat vond hij wel leuk.
  En als er elke keer een vrouw binnen komt en hij gaat erop af dan ga je toch van over je nek .
  ik vind hem z’n engerd

 2. Jans at 10:27

  was nog wat vergeten het is rustig met het neus verhaal ala Billy wil die nu ook iets aan haar billen laten doen? opvullen of zo let op dat kom ook nog

 3. Jans at 10:24

  niet normaal hoe ze hun leuter achter na lopen bah Bas al even in de droogstand na vertrek vorig schatje Jeroen ook al 2 mnd zonder begrijp niet dat dit de uitzending moet vullen en of wij als kijkers dat moeten zien of willen weten,laten ze een opblaaspop nemen!! dames wat speelgoed dan ook geen gezeur afgunst of ruzie!!
  laten ze werken voor de kost
  is geen toestand maar een drama

 4. Anna at 10:12

  Bas nou weer aan het klooien. .Wie is de volgende. Ik vind hem net Jessie worden rare snuiter is het aan het worden .van mij mag hij er uit

 5. Ria at 08:49

  Weer zo’n toestand ze lopen weer allebei hun l.. achterna de hele dag sporten en uitsloven..Beau is binnen gekomen maar laat nog niets zien wat ze zal gaan verdienen om te eten en kleren te kopen,nee we gaan weer de hele dag sporten twee reuen op haar hielen er veranderd nooit iets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *