Jeroen heeft schuldgevoelens na afgelopen avond

Jeroen heeft schuldgevoelens na afgelopen avond

Afgelopen avond hebben de bewoners een gezellige avond gehad. Waar tijdens het feesten duidelijk werd dat Bas en Jeroen Beau wel leuk vinden. Ze flirtte erop los met hun mede bewoonster. Nu een nieuwe dag is begonnen, lijkt Jeroen schuldgevoelens te hebben. Aan de eettafel bespreekt hij de situatie met Beau zelf. Ik wil niet dat ik tussen jou en Bas kom te zitten fluistert hij voorzichtig. Beau begrijpt op haar beurt niet wat Jeroen bedoelt en kijkt hem met een verbaasde blik aan. Wat is dit nou weer vraagt ze door. Er is namelijk niets gebeurd tussen ons want we hebben alleen maar gedanst. Ook is er totaal niets tussen mij en Bas benadrukt ze. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *