Jeroen is niet het type van Beau

Jeroen is niet het type van Beau

Jessie en Beau waren vanmorgen alweer vroeg wakker, dat na het gezellige feest van gisteren. De twee gingen het gesprek aan want Jessie is met name benieuwd hoe Beau zich voelt na het feestje van gisteren. Beau laat weten dat het goed met haar gaat en de twee kletsen verder. Al gauw komt de strijd tussen Jeroen en Bas ter sprake. Ik begon gisteren, tot mijn grote verbazing, te denken dat je Jeroen leuk vond merkt Jessie op.  Beau kijkt hem verbaast aan, maar weet wel wat Jessie bedoelt. Ze heeft gisteren vrij intiem met Jeroen gedanst, maar verzekert Jessie ervan dat er niks speelt tussen hen. Jeroen is totaal niet mijn type benadrukt ze. Maar je kan wel goed dansen grapt Jessie terwijl hij wegloopt terwijl Beau achter blijft bij de computer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 12:21

    Weer zo’n uitdagend type jongenss trap er niet in ze speelt alleen maar met je gevoelens.Jammer dat als ze gekozen zijn hun ware karakter tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *