Wat gebeurd er allemaal op deze zonnige dag?

Wat gebeurd er allemaal op deze zonnige dag?

The day after Jacco in concert is aangebroken. Het is rustig en dat heeft waarschijnlijk te maken met het feest van gisteren. En natuurlijk omdat het zondag is. Maar wat is er tot op heden gebeurd? We hebben een kleine samenvatting voor je gemaakt. Zo waren  Kevin, Karin en Bas als eerste wakker. Bas begint zijn ochtend met het schoonmaken van de stallen. Niet veel later ontwaakt ook Beau uit haar slaap. Samen met Kevin begint ze haar dag achter de computer. Verder hebben Romy en Cemal de nacht weer bij elkaar doorgebracht en Billy en Jessie staan vandaag ook later op dan normaal. De dag gaat rustig voort en er gebeurd niet heel veel. Uiteraard houden we alles voor je in de gaten en schrijven snel weer ons volgend nieuwsbericht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *