Een centraal over Jacco’s concert

Een centraal over Jacco’s concert

De bewoners komen bij elkaar voor een centraal het evenement van Jacco wordt geëvalueerd. Billy opent het centraal door te zeggen dat het hartstikke goed is verlopen. Jacco antwoordt hierop  dat hij enorm heeft genoten. Er is zelfs tegen de verwachtingen in, winst behaald. Maar liefst 1386,30 euro.

Zijn er dingen niet goed gegaan, waar we volgende keer op kunnen letten? vraagt Billy vervolgens aan de groep. Jacco steekt als eerst zijn hand op. Hij zegt dat hij heel erg blij is met de groep en de inzet die er is getoond. Maar toch heeft hij een klein puntje van kritiek en dat is Jeroen. Hij richt zich tot hem en geeft aan dat hij een aantal grapjes en opmerkingen van hem niet kon waarderen. Het volgende punt is de merchandise. Karin vindt het vervelend dat ze de hele avond in de winkel heeft gestaan terwijl Jessie en Bas het juist jammer vinden dat de winkel te laat openging. Na een korte discussie tussen Karin en Bas is het tijd voor het volgende onderwerp. Bas begint het alcoholgebruik voor en tijdens het evenement aan. Hij laat weten dat het niet de bedoeling is dat de bewoners aangeschoten zijn. Namen? roepen Karin en Romy in koor. Bas wil liever geen namen noemen maar uiteindelijk komt de naam van Kevin toch naar boven. Er ontstaat een nieuwe discussie waarbij Romy voor Kevin opkomt en fel tegen Bas ingaat. Billy maakt uiteindelijk een einde aan de discussie door te zeggen dat er niet meer uit de bar gedronken mag worden. En daarmee eindigt het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Elly at 07:40

    Billy, Bas en Jessie heel snel naar huis… wat een baasspelers… zoooooo irritant…. Billy heeft 2e kans gekregen… nou…die benut ze goed… autoritair gedrag…. bah… van Bas begrijpnik al helemaal niets meer… dat gedweep met Jessie… kotsmisselijk…

  2. Zomaar een lezer at 14:22

    Dit verhaal kennen we toch allang ? Er mag tijdens de activiteiten geen alcohol meer uit de bar worden gedronken. Dit gebeurt toch steeds weer.

    Op het centraal wordt dan voor de zoveelste keer besloten dat dit niet meer mag !!

    En de volgende keer? Dan is deze afspraak al lang weer vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *