Jessie en Jacco roddelen over Kevin

Jessie en Jacco roddelen over Kevin

Vandaag is het tijd om de troep van gisteren op te ruimen. Wanneer Jacco en Jessie even een moment alleen hebben moet Jacco toch even een paar dingen kwijt.

Slaapt Jeroen nog vraagt hij dan aan Jessie. Ik denk het, wat dan vraagt Jessie. Samen lopen ze verder het terrein op en Jacco blijft stil. Ze tillen een tafel op wanneer Jessie het idee heeft dat Jacco toch meer kwijt wilt zegt hij dat Kevin toch niks anders doet dan slapen. De gehele dag. En in de avond speelt hij wat op zijn gitaar antwoordt Jacco. Samen lachen ze het weg en Jessie voegt eraan toe en verder de hele dag slapen. Maar dit is niet het enige wat Jacco dwars zit. Hij vertelt aan hem dat Karin gisteravond woest was. Jessie heeft dit ook opgemerkt en vraagt hem direct waarom. Jacco probeert de situatie uit te leggen. Karin vind het vervelend dat Jacco het voor filmpje van zijn DVD met Billy heeft opgenomen, en niet met haar. Ook is ze verdrietig dat ze weinig van het evenement heeft meegekregen omdat ze alleen maar hard aan het werk was. Ik heb om deze reden met Karin afgesproken dat hij het na filmpje van de DVD met haar zal opnemen, maar tot op heden is dit nog niet gebeurt. Ze is nog steeds woest benadrukt Jacco.Samen lopen ze terug de loods binnen met het meubelstuk. Ik vind dit echt niets voor Karin lacht Jessie…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *