Karin uit haar frustraties tegenover Jessie, Billy en Bas

Karin uit haar frustraties tegenover Jessie, Billy en Bas

Karin is verdrietig en spreekt haar frustraties uit  bij Jessie, Billy en Bas. Karin heeft Jacco van begin tot eind gesteund rondom zijn concert. En afgelopen avond was het dan eindelijk zover. Helaas werd ze door Bas op de winkel gezet en heeft Jacco haar voor haar gevoel niet de credits gegeven die ze verdient heeft. Ze heeft het concert amper meegekregen en is sinds dien is ze enorm teleurgesteld en verdrietig. Nadat Jacco aan Jessie liet weten dat ze woest is, gaat Jessie als eerste het gesprek aan met Karin. Jij was gisteren boos he, ik zie jou nooit boos merkt Jessie op. Karin antwoordt hem dat het geen woede was maar verdriet en teleurstelling. En dat als ze boos zou zijn hij het wel zou merken. Ook Billy komt kijken wat er aan de hand is en begint met een verontschuldiging. Ik begrijp het zo goed en als ik dit had geweten had ik het echt anders gedaan. Sorry Kaatje voegt hij eraan toe. Karin zegt ook tegen Billy dat ze enorm teleurgesteld is in Jacco en de situatie gisteren. Maar ik kan je niets kwalijk nemen. Jacco had het voor mij op moeten nemen. Je denkt wel direct he, is dit nou onze vriendschap?

Na hun discussie in het centraal, gaat ook Bas het gesprek met Karin aan. De twee zijn het duidelijk niet met elkaar eens. Karin vertelt Bas dat ze boos is op hem en hoe dingen gisteren zijn aangepakt. Jij komt naar mij toegestormd en vertelt me dat ik de winkel in moet. Ik moet helemaal niks. Ik neem altijd mijn verantwoordelijkheid tijdens evenementen moppert Karin. En vertelt hem dat ze heel verdrietig was gisteren en dat het haar allemaal teveel werd. Bas vindt op zijn beurt niet dat hij fout zit. Ik kan toch niet aanvoelen dat je verdrietig bent? Het was druk en er moest iemand naar die winkel. Bij de bar was het ook enorm druk legt hij uit. Karin blijft erbij dat niet iedereen zoveel verantwoordelijkheid neemt dan zij zelf en dat mensen moeten stoppen met elkaar zo beoordelen. Maar Bas vindt dat dit nergens op slaat. Ik oordeel niet Karin! Dat jij dat denkt is aan jou. het was druk en de avond liep dus anders dan we hadden verwacht. Jezus christus. Bas loopt vervolgens weg en laat een duidelijk emotionele Karin achter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Else at 17:14

    Het is niet zo moeilijk te begrijpen toch, dat Karin teleurgesteld is! Ze hadden ook kunnen afwisselen in de winkel natuurlijk, lijkt me heel logisch! Dan had Karin ook nog wat aan de avond gehad. En inderdaad, Jac co en Karin zijn al zo lang bevriend. Dan had hij het nu ook voor haar moeten opnemen, maar ik denk eigenlijk dat hij er geen erg in had vanwege dat het ”zijn eigen avond” was, door de spanning hieromtrent.

  2. anneke at 22:30

    Ik zag gister of eer gisteren dat Jessie stiekem achter de computer dook heel erg om zijn heen keek wat heeft hij uitgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *